Babybengels Baby's Peuters Kleuters
Kleurplaten
Plaatjes
Televisie
Spelletjes
Babymerken
Babywinkels
 

Naamstickers

Stickers om de spullen van je baby te labelen

Label de spulletjes van je baby en peuter met eigen unieke leuke naamstickers, zodat je op de creche en de kleuterschool niets verliest

Gebruik handige stickers met de naam van je baby en telefoonnummer of emailadres van de ouders om spullen te labelen tegen het kwijtraken op de creche of ergens anders. Met een eigen unieke naamsticker met foto, leuke vorm of kleuren kun je de spullen van je eigen kind snel herkennen en voorkom je dat je ze snel uit het oog raakt of dat iemand anders ze per ongeluk meeneemt.

Home Babybengels.nl > Naamstickers

Navigatie

Autostoeltjes
Babyfoons
Babykamers
Babymerken
Babyspeelgoed
Babywinkels
Beschuit
Buikbanden
Fietskarren
Kinderwagens
Kleurplaten
Kraamcadeaus Naamstickers
Plaatjes
Spaarrekening

Spelletjes
Televisie

 

Wat is een naamsticker?

Een naamsticker is niets meer en niets minder dan een sticker met de voornaam en achternaam van je baby en eventueel ook telefoonnummer of emailadres waarop je zelf te bereiken bent. Die sticker kun je vervolgens plakken op broodtrommels, drinkbekers, luiertassen, spelletjes en allerlei andere spullen waar het op blijft plakken. Zo weet je altijd precies wat bij wie hoort.

 

Waar kan ik naamstickers laten maken?

Je kunt natuurlijk zelf de naam schrijven op een effen witte sticker, maar het is veel leuker om je eigen unieke naamsticker te ontwerpen. In je eigen design, in een vrolijk figuurtje of met de favoriete kleuren waarin ook de kinderkamer geverfd zijn. Dat helpt allemaal aan de snellere herkenning.

Kijk bij de volgende winkels waar je online leuke naamstickers kunt ontwerpen en af kunt laten drukken.

 
 

Fotostickers

Een naam is duidelijk en samen met de NAW gegevens uniek om de spullen van je kind te labelen. Wat daarnaast ook kan helpen zijn stickers met foto's van je kind of jullie gezinnetje samen op spullen plakken. Niet alleen goed voor de herkenning, maar ook leuk voor de kleine om zijn papa en mama op spullen tegen te komen tijdens het eten of spelen.

Fotostickers kun je hier laten maken

 
 

Producten overzicht Merken overzicht Thema's overzicht