Babybengels Baby's Peuters Kleuters
Kleurplaten
Plaatjes
Televisie
Spelletjes
Babymerken
Babywinkels
 

Baby spaarrekeningen

Open een babyrekening om te sparen met hoge rente

Spaar voor de toekomst van je kind en begin vanaf de geboorte met een aparte bankrekening voor je baby

Sparen voor een leuk en onbezorgd leven voor uw kinderen begint zodra ze geboren zijn met hun eigen baby spaarrekening. Open nog voor de geboorte een internet spaarrekening met de hoogste rente, zodat opa's en oma's, ooms en tantes en alle gekregen cadeautjes online gespaard kunnen worden. Zo help je je kleine spruit ook financieel goed op weg.

Home Babybengels.nl > Baby spaarrekeningen

Navigatie

Autostoeltjes
Babyfoons
Babykamers
Babymerken
Babyspeelgoed
Babywinkels
Beschuit
Buikbanden
Fietskarren
Kinderwagens
Kleurplaten
Kraamcadeaus Naamstickers
Plaatjes
Spaarrekening

Spelletjes
Televisie

 

Waar kan ik een babyrekening openen?

Kinderrekening Spaarrekening Bank Geld Sparen SpaarvarkentjeEr zijn verschillende banken die online de mogelijkheid bieden om via internet snel en eenvoudig een babyrekening te openen. Soms heet het niet een speciale babyrekening, maar een 'gewone' internet spaarrekening. Feit is dat je de rentes en de voorwaarden gewoon goed moet vergelijken en dan een keuze kunt maken tussen de verschillende aanbieders.

Ook bij de'traditionele' banken kun je sparen voor je kleinkind, zoals met de ING Groei Groter Rekening of met de Rabo Regenboogrekening

 

Spaarpotten stimuleren sparen

Spaarpotten MeisjesEen kind vind het leuker om te sparen, wanneer deze zijn of haar eigen spaartpotje heeft.

Niets zo leuk om de traktaties en beloningen van opa's en oma's, ooms en tantes met verjaardagen, rapporten en feestdagen in je eigen spaarpotje te stoppen en hem steeds voller te voelen!

Spaarpotten jongensBestel online een leuke spaarpot, passend bij de interesses van je kleine spaarders. Er zijn tal van leuke bijzondere spaarpot vormen.

 

Waarom is sparen leuk en handig?

Geld sparen voor je kinderen is leuk, leerzaam en financieel aantrekkelijk. Waarom? Er zijn meerdere redenen te bedenken.

  1. Het is leuk om thuis een spaarpot te hebben waar gekregen geld van opa's & oma's, ooms en tantes in gespaard kan worden. Nog leuker is het om dat 'naar de bank te brengen', een nog groter spaarvarken zogezegd en het daar nog meer waar te zien worden
  2. Het is leerzaam om dingen te leren over geldzaken wanneer je jong bent. En het principe dat je niets kunt kopen zonder dat je geld hebt
  3. Het is handig voor later wanneer ze hun eerste (vakantie)baantjes krijgen. Dan kan het verdiende geld naar die rekening die er al jaren is. Dat is een kleinere stap dan het verdiende geld meteen verkwisten.
  4. Ideaal om een startkapitaal op te bouwen tegen de tijd dat ze volwassen worden. Ze zullen je dankbaar zijn wanneer ze er (een deel van) hun eerste auto van kunnen betalen of die studie die ze zo leuk vinden.
  5. En last but not least, je hebt nog nooit zo makkelijk geld verdiend. Juist het geld dat je als eerste op die rekening weg zet, wordt het meeste waard in de loop der tijd. Het startbedrag in de beginjaren krijgt de meeste rente op rente, dus het loont zeker de moeite om snel te beginnen met sparen. Ook hier gedlt, jong geleerd is oud gedaan.
 
 

Wat is een baby spaarrekening?

Spaarrekening Baby's Geld Sparen SpaarvarkenEen baby spaarrekening is een spaarrekening die je speciaal opent op naam van je pasgeboren kindje. Vroeger waren daar de spaarbankboekjes voor, maar tegenwoordig zijn het de internet spaarrekeningen die de hoogste rentes geven.

Vaak krijg je bij het afsluiten van een spaarrekening ook al een leuk cadeautje of pakketje van de bank waar je de rekening afsluit. Leuk, maar nog leuker is het natuurlijk dat je ook een leuke rente krijgt op het gespaarde geld... ;-)

 

Toeslagen aanvragen

Niet iedereen weet het, maar er zijn bijzondere financiele reserves beschikbaar voor ouders met kinderen.

Afhankelijk van uw situatie, kunt u in aanmerkingn komen voor Kinderopvangtoeslag, wanneer een van uw kinderen naar een opvang gaat. Of wellicht kunt u profiteren van Kindgebonden Budget.

Bekijk bij toeslagenaanvragen.net waar u voor in aanmerking komt en profiteer van wat extra financiële mogelijkheden.

 
 

Producten overzicht Merken overzicht Thema's overzicht