Babybengels Baby's Peuters Kleuters
Kleurplaten
Plaatjes
Televisie
Spelletjes
Babymerken
Babywinkels
 

Autostoeltjes

Informatie over autostoeltjes, regels en testen

Goedkope autostoeltjes online kopen voor kleine baby's en peuters

Kinderen mee laten rijden in een auto is ontzettend makkelijk, maar het juiste autostoeltje is daarbij van groot belang. Voor zowel de veiligheid als het reiscomfort voor uw pasgeboren baby. Ook jongen peuters en kleuters hebben de juiste autostoeltjes nodig voor een veilige en comfortabele reis.

Home Babybengels.nl > Autostoeltjes

Navigatie

Autostoeltjes
Babyfoons
Babykamers
Babymerken
Babyspeelgoed
Babywinkels
Beschuit
Buikbanden
Fietskarren
Kinderwagens
Kleurplaten
Kraamcadeaus Naamstickers
Plaatjes
Spaarrekening

Spelletjes
Televisie

 

Regels autostoeltjes

Het is door de wet verplicht gesteld dat kinderen tot een bepaalde leeftijd in combinatie met lengte en gewicht in een bepaald type autostoeltje moeten zitten in een auto. Het is immers gevaarlijk als kleine kinderen die overal tussenkruipen bij een plotselingen remactie of uitwijkmanoevre zomaar door de auto kunnen vliegen. Lees meer over de regels die voor autostoeltjes en het gebruik van autostoeltjes voor je kinderen gelden op de volgende websites.

 

Winkels autostoeltjes

Online kun je de verschillende modellen van de fabrikanten van autostoelen en autozitjes voor je kinderen eenvoudig met elkaar vergelijken. Heb je het merk en type autostoeltje bepaald, kijk dan bij de online autostoeltjes winkels waar je de goedkope autostoeltjes kunt bestellen.

 
 

Testen autostoeltjes

Er worden regelmatig testen uitgevoerd met autostoeltjes en kinderzitjes voor auto's om te bepalen of ze voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid en ook niet onbelangrijk, het zitcomfort voor je kind. Lees online de gratis rapporten of wordt bijvoorbeeld lid van de consumentenbond om direct daarna inzage te krijgen in de testen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van je nieuwe autostoeltje.

 
 

Producten overzicht Merken overzicht Thema's overzicht