Babybengels Baby's Peuters Kleuters
Kleurplaten
Plaatjes
Televisie
Spelletjes
Babymerken
Babywinkels
 

Kraamcadeaus

Leuke cadeautjes voor de kersverse ouders

Goedkope kraamkado's bij de geboorte van een pasgeboren kindje

Wat moet je de kersverse ouders geven als cadeautje met hun pasgeboren dochtertje of zoontje? Op deze pagina geven we je allerlei ideëen, tips en suggesties voor leuke en unieke kraamcadeaus. Van leuke knuffels tot complete kraammanden vol met cadeautjes tot hele goedkope kraamcadeautjes voor wanneer je een grote familie en vriendenkring hebt.

Home Babybengels.nl > Kraamcadeaus

Navigatie

Autostoeltjes
Babyfoons
Babykamers
Babymerken
Babyspeelgoed
Babywinkels
Beschuit
Buikbanden
Fietskarren
Kinderwagens
Kleurplaten
Kraamcadeaus Naamstickers
Plaatjes
Spaarrekening

Spelletjes
Televisie

 

Babyfotografie cursus

Kraamcadeau cursus babyfotografie onlineWil je een keertje een uniek kraamcadeau geven, waar de ontvangers ook nog jaren plezier van zullen hebben? Geef dan een cursus babyfotografie cadeau van Cheezzbaby!

Met deze online cursus kunnen de kersverse ouders in 8 simpele online lessen leren hoe ze de mooiste foto´s maken van hun prille geluk.

 

Originele & mooie cadeautjes

 

Kado paketten

Kraamcadeaus KadopakettenJe kunt losse cadeautjes kopen voor de pasgeboren baby, leuke attenties voor de ouders of complete kraampakket cadeaus. Mandjes met een compleet assortiment aan allerlei leuke en handige spulletjes.

Winkels

 
 

Persoonlijke rompertjes

Kraamcadeautje persoonlijke rompertjesLaat een uniek rompertje of T-shirtje bedrukken met de naam van de kleine spruit of een leuke spreuk of tekst kenmerkend voor de papa en mama.

Bestel leuke persoonlijk bedrukte kleertjes bij YourSurprise.

Wat je ook laat bedrukken, het zal altijd een uniek kraamcadeautje zijn, omdat niemand anders jouw tekst en of foto heeft laten drukken.

 
 

Producten overzicht Merken overzicht Thema's overzicht