Kinderwagens

Informatie over wandelwagens, merken en testen

Goedkope kinderwagens en wandelwagens van bekende merken als Quinny, Bugaboo en Easywalker online kopen

Lekker wandelen met je pasgeboren baby kan door de leukste wandelwagens of kinderwagens te kopen. Handige kinderwagens waarin ze heerlijk kunnen slapen, die makkelijk te manoevreren zijn en waar je al je spullen in mee kunt nemen. Kijk voor de beste kinderwagens en goedkoopste wandelwagens bij de online babywinkels.

Home Babybengels.nl > Kinderwagens

Navigatie

Autostoeltjes
Babyfoons
Babykamers
Babymerken
Babyspeelgoed
Babywinkels
Beschuit
Buikbanden
Fietskarren
Kinderwagens
Kleurplaten
Kraamcadeaus Naamstickers
Plaatjes
Spaarrekening

Spelletjes
Televisie

 

Testen kinderwagens

Een kinderwagen wordt ook wel wandelwagen genoemd, omdat er met de pasgeboren spruit vrolijk gewandeld wordt. Afhankelijk van het gebruik van de kinderwagen, moet deze aan een aantal eisen voldoen. Er zijn verschillende instanties die testen uitvoeren met kinderwagens, om te bekijken hoe ze ten opzichte van elkaar scoren op punten zoals veiligheid, rijcomfort, manoevreerbaarheid e.d. Zoek op de website van de Consumentenbond naar de kinderwagen test van de laatste nieuwe modellen.

 

Winkels kinderwagens

De bekende merken kinderwagens zoals Easywalker, Quinny of Bugaboo kunnen in een normale winkel soms duur uitvallen. Kijk daarom rustig online bij de verschillende babywinkels en kinderwagens winkels naar goedkope kinderwagens en goedkope wandelwagens van deze bekende merken. Online worden vaak scherpere prijzen aangeboden, waardoor u het nieuwste type wandelwagen kunt kopen voor een lage prijs.

 

Merken kinderwagens

Er zijn fabrikanten van baby en kinderartikelen die zich gespecialiseerd hebben in het maken van kwalitatief hoogwaardige kinderwagens, of hun oorsprong hebben in het maken ervan en van daaruit andere kinderproducten en baby artikelen zijn gaan maken.

Kijk op de websites van deze fabrikanten als je geinteresseerd bent in het bedrijf achter de kinderwagen of op zoek bent naar extra service en ondersteuning voor je nieuw aangeschafte kinderwagen.

 

Duo kinderwagens / Tweelingwagens

Duo Kinderwagen Tweeling kinderwagensMet een tweeling heb je aan 1 kinderwagen niet genoeg zou je denken, maar het tegendeel is waar. Je hoeft niet met 2 losse kinderwagens te rijden wanneer je een tweeling hebt. Er zijn mooie duo kinderwagens en speciale tweeling wandelwagens te koop.

Er zijn tweeling kinderwagens waarbij je tweeling achter elkaar kan zitten, maar ook naast elkaar of trapgewijs achter en onder elkaar is ook mogelijk. Kies zelf je favoriete model.

 
 

Speelgoed kinderwagens

Voor kleine peuters en kleuters zijn er ook kleine speelgoed kinderwagens en wandelwagens om mee te spelen. Mini uitvoeringen van de bekende merken, zodat ze net als hun eigen mama, tante of buurvrouw die ze met een kinderwagen zien lopen, ook kunnen spelen met hun eigen baby poppen.

Wil je een leuke speelgoed wandelwagen kopen voor je kind, kijk dan eens bij Poppenwagen-webwinkel.nl Zij hebben poppenwagens van leuke en bekende merken zoals Hello Kitty, Maclaren en Quinny, maar ook mooie houten of rieten exemplaren.

 
 

Producten overzicht Merken overzicht Thema's overzicht